Career@Datema

Gezocht: digitale toppers

.NET software developer
Commercieel medewerker binnendienst

Wie wij zijn

Datema Nautical Safety is het leukste en beste nautische bedrijf van het Noorden. Wij zijn van oorsprong een leverancier in nautische kaarten en boekwerken, maar zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf op het gebied van nautische veiligheid. In Delfzijl en Rotterdam bedienen we rederijen en werven in binnen- en buitenland. Met elkaar zetten we de schouders eronder om voor de klant het optimale te behalen.

Waarom we jullie zoeken

De digitalisering in de scheepsvaart neemt meer en meer toe, onze digitale producten en diensten dragen bij aan de veiligheid van het schip en de bemanning. Om ons digitale team te versterken zijn we op zoek naar vooruitstrevende collega’s die mee willen denken over innoveren en digitaliseren. Je vindt de maritieme wereld interessant, voelt je als een vis in het water in hectiek, je maakt je diverse software snel eigen, je bent kritisch en laat je het kaas niet van het brood eten. De klant staat centraal in je werkzaamheden, deze verlies je niet uit het oog. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij degene die kan helpen onze digitale dienstverlening naar een volgend level te tillen.

Commercieel medewerker binnendienst 32/40 uur

Jij bent samen met drie andere krachtpatsers het aanspreekpunt voor onze klanten. Jij zorgt ervoor dat klanten veilig kunnen varen door o.a. order- en offerte verwerking, telefonische support en het verwerken van licentiegegevens van klanten. Je denkt mee hoe we onze dienstverlening kunnen optimaliseren en innoveren en je signaleert commerciële kansen. Je test onze eigen software en hebt een toegevoegde waarde voor de ontwikkeling/verbetering van software.

Je beheerst naast de Nederlandse taal de Engelse taal goed in woord en op schrift. Je kunt goed werken onder druk en werkt gestructureerd.

.NET software developer 32/40 uur

Je denkt software uit zowel voor intern als extern gebruik en je ontwikkelt en onderhoudt deze. Dit doe je in het team R&D dat bestaat uit twee knappe koppen. Jij ontwikkelt in C# en hebt kennis van WPF, WCF, SQL, Scrum, GIT. Daarnaast vind je het leuk om met je collega’s te sparren over ontwikkelingen en verbeteringen om de software nog beter te maken.

Dit beloven wij je

Wij beloven je dat geen dag hetzelfde is, dat je in een dynamische omgeving mag werken en dat je goede arbeidsvoorwaarden conform CAO klein metaal krijgt. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de andere voorwaarden die Datema het leukste en beste bedrijf van het Noorden maakt: de allerleukste collega’s, gedenkwaardige feestjes en uitjes, de lekkerste koffie en veel vers fruit.  

Op naar een volgend level!

Spreekt het bovenstaande je aan, kom dan werken bij het leukste en beste nautische bedrijf van het Noorden. Heb je nog vragen, bel dan naar Anke Schuiling 0596-635252. Heb je geen vragen, stuur dan je motivatie en CV via het onderstaande formulier of mail naar anke@datema.nl en kom ons team versterken.

Ik wil die baan!
 • (.doc, .pdf, .xls)
 • (.doc, .pdf, .xls)
Contact information
 • Datema Delfzijl B.V.

 • Delfzijl office

  Zeesluizen 8
  9936 HX Delfzijl
  tel: +31 (0) 596 635 252
  fax: +31 (0) 596 615 245
  sales@datema.nl
  The Netherlands

 • Rotterdam office

  Galvanistraat 148
  3029 AD Rotterdam
  tel: +31 (0) 10 436 61 88
  fax: +31 (0) 10 436 55 11
  The Netherlands